Fotograaf
SBS6
Maxime Meiland

Meid, wat goéééd! Wacht even, we zetten wel even onze zonnebril op hoor, voor we verder gaan. Goed, waar waren we? Oh ja, Maxime Meiland liet zichzelf een soort hagelwit Hollywood-gebit aanmeten en haar tandarts deelde de eerste beelden!

Article continues after the ad

Je ziet Maxime Meiland straks van kilometers ver aankomen shinen: ze ging, net als vader Martien Meiland, voor een nieuw gebit. Of een nieuw kleurtje, dat weten we niet precies. De tanden van de zwangere realityster zijn in ieder geval een stuk witter geworden. 

Maxime showt haar tanden

"Oh wauw", zegt Maxime wanneer ze voor het eerst een spiegel in haar hand krijgt gedrukt bij de tandarts. "Oh mooi! Helemaal recht, heel mooi, heel natuurlijk. Lekker ook dat het nu weer helemaal recht is van onder." Tandarts Nadim Youssef zette ook nog een aantal andere kiekjes online:


Ook Martien onder handen genomen

Het lijkt er trouwens op dat Maxime heeft gekozen voor nieuwe kronen: "kleine kapjes over (geslepen) tanden, waardoor de tanden en kiezen steviger, rechter en witter worden", zo beschrijft Grazia.

Maxime is dus niet de enige Meiland die iets aan de tanden liet doen: ook Martien, van wie we weten dat hij wel eens eerder iets aan zijn tanden liet doen, ging voor een make-over. Nou, wat goéééd!


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.