Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Zoals jullie wellicht wel weten, is Chateau Meiland-realityster Maxime Meiland al een tijdje bezig met haar eigen kledinglijn. De dochter van Erica en Martien Meiland mag vandaag het eindresultaat laten zien: haar kledinglijn Monciel is namelijk officieel gelanceerd!

Kledinglijn Monciel van Maxime Meiland

Maxime Meiland plaatste vandaag een aantal foto’s van haar nieuwe kledinglijn Monciel op Instagram. De Meiland-telg is enorm trots op het eindresultaat. Ze vertelt in het persbericht dat kleding altijd al een passie van haar is geweest. Ze heeft ook een opleiding in die richting gevolgd, waarna “het verlangen naar een eigen kledinglijn alleen maar groeide”.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@monciel.nl

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Madeleine is waanzinnig

Een bericht gedeeld door Monciel (@monciel.nl) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shop nu de enige Nanon jurk

Een bericht gedeeld door Monciel (@monciel.nl) op

Kleding Maxime Meiland ook op AliExpress?

Maxime geeft aan dat de klassieke Franse mode haar heeft geïnspireerd tot het maken van “chateau waardige items”. De collectie heeft ze “ontworpen/geselecteerd” naar items die ze mist op de huidige markt. Vooral dat “geselecteerd” is interessant… Eerder werd namelijk ontdekt dat je een aantal ontwerpen van de Meiland-telg ook gewoon via AliExpress kunt bestellen.

Andere perikelen in Chateau Meiland

Alhoewel de lancering van Monciel natuurlijk een heugelijke gebeurtenis is, is het helaas niet alleen maar feest op Chateau Meiland. We vertelden je eergisteren bijvoorbeeld nog over de beschuldigingen van huishoudster Nadège aan het adres van de familie Meiland, waar Martien vervolgens geschokt op reageerde.