Maxime Meiland

De grote bekendmaking dat Maxime en haar vriend Leroy een kindje verwachten is inmiddels alweer een week geleden. Om dat te vieren vertelt de aanstaande moeder hoe de zwangerschap verloopt.

Aran Bade van RTL Boulevard spreekt met de fam en daar laat Maxime weten dat de zwangerschap goed verloopt. “Het gaat goed. Ik merk wel dat ik meer kwaaltjes heb dan bij Claire. Ik heb nu ook al een veel grotere buik, maar het is de tweede dus dat schijnt normaal te zijn.” Martien is juist de grootste zeurpiet. “Ik zeg om 11 uur ’s ochtends al: oh ik ben het zo zat.

De bevalling

Ook vertelt Erica – die net een nieuwe vlam aan de haak heeft geslagen – dat Maxime wil dat ze haar bijstaat. “Ze zegt dat ze mij weer bij de bevalling wil hebben, net als bij Claire, maar ik zeg ja dat moet je met Leroy doen.” Maxime ziet dat alleen niet zitten “Hij steunt mij waarschijnlijk helemaal niet, want hij weet niet wat hij moet doen.

Article continues after the ad

‘Jij duwde me weg’

Dan vraagt Maxime zich af of Martien wel steun heeft geboden aan Erica. Martien vindt duidelijk van niet: “Welnee! Ik weet nog wel, ik doe een lekker parfumluchtje op want dat is lekker voor haar. Toen kwam ik bij jouw gezicht, maar jij duwde me helemaal weg. Jij kon helemaal niet tegen die geur.

Stiekem verklapt

Claire wist natuurlijk al dat ze een broertje of zusje kreeg, maar had het stiekem verklapt. “Die kinderen houden dat natuurlijk helemaal niet voor zich. De juffen van de opvang zeiden al: Ja, we mogen je denk ik wel feliciteren, want Claire zegt steeds dat haar mama een baby in de buik heeft.

Gender reveal

Het koppel weet nog niet of de baby een jongen of een meisje is, maar een gender reveal party zien ze zeker zitten! En laat de styling maar aan Martien over. “Dat sowieso! Met tafellakens en servetten. Ja tuurlijk, dat wordt helemaal leuk.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: