Maxime Meiland, Claire

Het gaat goed tussen Chateau Meiland-ster Maxime Meiland en haar vriend Leroy! De twee willen zelfs permanent samen gaan wonen. Of nou ja, eigenlijk moeten we natuurlijk spreken over ‘de drie’. Dochtertje Claire hoort er natuurlijk ook bij! En gelukkig is de band tussen Leroy en Claire erg goed, aldus Maxime.

"Ze zegt ook 'papa' steeds meer!"

Maxime Meiland vertelt in haar Instagram Stories meer over de band tussen haar vriend Leroy en haar tweejarige dochtertje Claire. Een volger vraagt zich tijdens een vragenuurtje af of Leroy een ‘vaderfiguur’ is voor Claire. "Deze vraag zie ik zo vaak voorbijkomen. Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed, Claire is gek op hem. Ze zegt ook 'papa' steeds meer! Dus ja, ze klikken heel goed", aldus Maxime.

 

Article continues after the ad

 

Maxime en Leroy zoeken een huis

Zoals gezegd, hebben Maxime en Leroy ook serieuze plannen om te gaan samenwonen. En nee, ze blijven niet in de boerderij van Erica en Martien wonen, mogelijk mede vanwege de onzekere situatie met de gemeente. Maxime en Leroy zoeken een eigen huis! De kans is groot dat ze in Noordwijk gaan wonen. Op uitsluitsel over de exacte plannen van het stel moeten we echter nog even wachten: "Er is heel veel gaande tegenwoordig, waar ik niks over mag zeggen... Maar ja, het wordt een heel speciaal jaar!"

Onderdeel van dat ‘speciale jaar’ is in ieder geval dit bericht over vader Chateau Meiland-kasteelheer Martien. Hij mag namelijk samen met Britt Dekker een nieuwe show presenteren!