Maxime Meiland uit Chateau Meiland met glas wijn

Maxime Meiland praat deze week in weekblad Party bijzonder openhartig over de vader van Claire. De man in kwestie heeft zijn dochter nog nooit vastgehouden en Maxime verwacht ook niet dat hij snel wat van zich laat horen.

Article continues after the ad

"Kijk, Claire kwam eigenlijk heel onverwacht. Ik was 21 en ze kwam als een verrassing", doet de realityster een boekje open. "Mijn ex heeft toen gezegd dat hij het niet zag zitten om papa te worden, hij was er nog niet klaar voor." 

Contact met zijn vader

Inmiddels zijn ze twee tot drie jaar verder en is hij nog altijd niet van gedachte veranderd. Maxime heeft daarom ook niet eens contact met hem. "Eigenlijk is het contact nul sinds hij heeft besloten dat hij geen vader voor de baby wilde zijn. Ik heb echt al die tijd niks van hem vernomen." En als ze zijn vader mag geloven, gaat dat ook niet snel veranderen. "Ik heb wel contact met zijn vader, dus de opa van Claire. Van hem krijg ik het gevoel dat ik er voorlopig ook niet op hoef te rekenen dat Claires vader nog naar zijn dochtertje komt omkijken. En ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijdje toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil."

Onverwacht

De realityster had het - net als vele andere mensen in zo'n situatie - liever anders gezien. "Een stukje meer interesse had best gemogen. Ik had het niet van hem verwacht dat hij me zo zou laten zitten. Ik vind het ook helemaal niet kunnen hoe hij het aanpakt. En hoe langer hij het uitstelt om contact met ons te zoeken, hoe meer mij het gevoel kruipt van: je hoeft mij niet meer te bellen." En zo is dat! 

Nieuwe liefde

Gelukkig viert Maxime Meiland tegenwoordig de liefde met cameraman Leroy. De dochter van Martien laat er dit keer geen gras over groeien: ze ziet het liefst dat hij zo snel mogelijk intrekt in het nieuwe stulpje van de familie! Dat wordt dus voor hem ook wennen aan het leven voor de schermen in plaats van er alleen achter te staan.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op


Chateau Meiland is iedere maandag- en donderdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6.