Maxime Meiland uit Chateau Meiland met glas wijn

Maxime Meiland, die gisteren weer terugkeerde op tv in de hysterische Chateau Meiland-kerstspecial, is dolgelukkig in Nederland, maar dat wil niet zeggen dat ze het Chateau in Frankrijk niet mist.

Article continues after the ad

'Mij niet bellen!', dachten de Meilandjes eerder dit jaar. Ze waren nu wel klaar met hun B&B-avontuur en gooiden Chateau Marillaux in de verkoop. De eerste serieuze koper heeft zich nu aangediend. Maxime, Erica en Martien zijn nu lekker gesetteld in Hengelo (waar ze misschien weer weg moeten), maar af en toe moet Maxime nog wel even terugdenken aan Frankrijk!

Mist ze het Chateau?

In een interview met De Telegraaf geeft 'Max' toe dat ze met weemoed terugkijkt op hun Chateau-tijd. "Ik mis het toch wel daar, af en toe, ja, dat moet ik wel zeggen." Maar wat mist ze dan precies aan het kasteel? "De omgeving, het zwembad, en de tuin, en het wandelen door het bos enzo en dat het dan ook je eigen bos is... dat is een heel speciaal gevoel."

Toch maar weer terug dan?

"Een heel vrij gevoel", omschrijft Maxime het. Heeft ze misschien stiekem een beetje spijt van de verhuizing? 'Nee, ik heb geen spijt." Ooit teruggaan naar Frankrijk ligt trouwens niet bepaald in de lijn der verwachtingen. "Nou, dat denk ik niet nee. Mijn ouders zitten nu ook op een leeftijd waarbij ze denken van: zo'n groot project, dat doen we niet meer."


Kerst met de familie Meiland is vandaag én morgen nog te zien om 20:30 uur op SBS6 en KIJK.nl!