Maxime Meiland

Onherkenbaar, zo is de consensus onder een paar fantastische foto’s van Maxime Meiland. De Chateau Meiland-ster verbluft bekend en onbekend Nederland met een paar gedurfde looks!

Maxime laat volgers verbluft achter

Maxime Meiland besloot haar volgers vandaag de trakteren op twee fantastische foto’s. En die laten hen verbluft achter! In de reacties lezen we vooral berichten van mensen die Maxime in eerste instantie helemaal niet herkenden. En nee, dat heeft niets met haar fonkelwitte tanden te maken. Met haar rode haren en rode lippenstift lijkt ze volgens haar volgers namelijk als twee druppels water op ’s Neerlands trots Carice van Houten.

Maxime en Leroy verwachten eerste kindje samen

Het is niet de eerste keer dat Maxime haar volgers verrast. Zo kon ook de manier waarop ze haar zwangerschap onthulde op veel positieve reacties rekenen. Het super schattige filmpje nog eens bekijken, doe je hier!

Article continues after the ad

Zit je trouwens al klaar voor de nieuwe aflevering van Chateau Meiland? In deze preview zien we dat Maxime, Erica en Martien een grote opruim-sessie beramen, een beetje in de stijl van Marie Kondō. Dat wordt ongetwijfeld weer heerlijk hysterisch.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.