Maxime Meiland

Mensen met Spheksofobie (angst voor wespen) rennen al gillend weg wanneer ze ook maar een beetje gezoem horen, maar selfiekoningin Maxime Meiland laat zich niet uit het veld slaan door een irritante wesp!

Article continues after the ad

De drukke onderneemster Maxime is geen steek veranderd nu ze samen met Martien en Erica in Nederland woont: de indrukwekkende Insta-selfies gaan onverminderd door! Zelfs wanneer een killer-wesp haar fotosessie wil dwarsbomen.

Heldin

Maxime maakt de tongen los met haar gedurfde kiekje. Veel mensen vinden haar een soort heldin. Dat ze überhaupt rustig kan blijven poseren terwijl er een wesp om haar heen buzzt? Dat zit er bij veel van haar volgers absoluut niet in. "Oh hoezo blijf jij zo relax staan dan?", klinkt het. "OHHH wat EEN GEZEIK een wesp😂", reageert iemand anders geheel in stijl van vader Martien.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fijn weekend namens mij en mijn wesp!🍷➡️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op


Chateau Meiland in Nederland

We kunnen de familie zoals je ziet prima volgen via Insta, maar gelukkig keert de heerlijk hysterische Meiland-clan binnenkort ook weer gewoon terug op tv! En SBS6 gooit er dit jaar een schepje bovenop. Seizoen 4 van Chateau Meiland - onder meer over de verhuizing van Frankrijk naar Nederland - is maar liefst twee keer per week te zien! Wat goéééééééééééd!

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.