Maxime Meiland, Claire

Maxime Meiland was Nederland even zat. Samen met haar grote liefde Leroy en dochtertje Claire ging ze er even tussenuit. Niet iedereen vindt dat... even verstandig.

Article continues after the ad

De Chateau Meiland-realityster deelt op Insta enkele heerlijke vakantiekiekjes. Volgens De Telegraaf waren de drie op Curaçao. "Wij waren er even tussenuit", schrijft Maxime. "Mij niet bellen!"

 

Forse kritiek

De hele Meiland-clan kreeg eerder al bakken kritiek toen ze laatst voor hun aankomende kerstspecial naar Zweden gingen. Reizen in corona-tijd, ook al is het land niet 'oranje' of 'rood', dat kan toch niet? Dat was een beetje de teneur in de negatieve comments. Ook nu is het raak. Hoewel er voor Curaçao geen negatief reisadvies geldt, vinden velen het überhaupt not done. "Voor jullie gelden vast andere regels", klinkt het cynisch in de Insta-comments onder Maxime's post. "Lijkt alsof ze allemaal de pandemie zijn vergeten. Werkelijk waar.

BN'ers op Curaçao

Gerard Joling kent de kritiek. Ook hij kreeg niet alleen maar steun toen 'ie laatst naar Curaçao ging. "Als mensen daar moeite mee hebben of misschien jaloers zijn, kan ik ook wel weer begrijpen", zei hij toen. Net als Maxime deelde hij de reis gewoon op zijn sociale media. Volgens 'Geer' zijn er genoeg BN'ers die hun reisjes liever... discreet houden. Tijdens zijn verblijf waren er nog zo'n 10 andere BN'ers. Wie? Dat zei 'ie niet! "Maar ik ben geen verrader dus ik zeg er ook niks over. Het zijn allemaal lieve en hardwerkende mensen, dus dan mag je er een keer uit, toch?"