Maxime Meiland in Chateau Meiland

Realityster Maxime Meiland heeft 't er maar druk mee. Net verhuisd naar Nederland, opnames van Chateau Meiland seizoen 4 in volle gang, voor haar dochtertje Claire zorgen en dan óók nog een modebedrijf runnen. Maar het kan nog drukker: Maxime zou nóg een bedrijf bestieren!

Article continues after the ad

De website Bekende Buren ontdekte dat er naast het veelbesproken modemerk Monciel (haar kleding is niet zo heel origineel) nog een bedrijf op Maxime's naam staat, namelijk 'Meiland Online Marketing'.

Marketing

Het gaat om openbare KvK-gegevens en daar staat verder niet bij wát voor bedrijf dit is. Is het een bedrijf waar ze haar eigen online activiteiten in huisvest? Of juist een bedrijf dat anderen helpt aan betere online zichtbaarheid? We weten het niet. Maxime heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Erotische website

Dat ze staat ingeschreven met een bedrijf bij de KvK wil op zich niet superveel zeggen. Zo dook weekblad Party laatst ook de archieven in en kwam het tot de conclusie dat Maxime een paar jaar geleden een webcamseksbedrijfje wilde oprichten, maar veel verder dan de opstartfase kwam ze niet. Het werd een heel 'ding' - Kim Holland bemoeide zich er zelfs mee - maar uiteindelijk stelde het dus niet veel voor. Of dat ook voor 'Meiland Online Marketing' geldt, moet dus nog blijken!

Chateau Meiland seizoen 4 is vanaf 31 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.