Fotograaf
BNNVARA / Skyhigh TV
Maxime Meiland in Vier Handen Op Eén Buik

In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik zal onder andere Maxime Meiland een aanstaande tienermoeder ondersteunen. Zij werd zelf op jonge leeftijd ongepland zwanger van de schattige Claire, die helaas niet meer zo veel in beeld mag, en denkt dat ze juist om die reden goed kan steunen en waardevol advies kan geven: “Jong moeder worden is namelijk erg pittig, maar ook heel mooi!”

Bijgestaan door een BN’er

Ook in dit negende seizoen van het populaire programma over jonge moeders die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, is er weer een nieuw blik BN'ers opengetrokken om de aanstaande moeders te steunen. Naast Maxime zullen onder andere Karin Bloemen, Airen Mylène, Angela Groothuizen en Victoria Koblenko een zwangere tiener begeleiden.

Maxime kreeg steun van Erica

Tijdens haar eerste zwangerschap en bevalling werd Maxime bijgestaan door moeder Erica. Inmiddels wat ouder en ervaren staat de reality-ster op het punt te bevallen van haar tweede kindje, die ze met haar vriend Leroy krijgt. Maar als het aan Maxime zelf ligt is het gewoon weer Erica die naast haar staat tijdens de bevalling, omdat Leroy waarschijnlijk niet weet wat hij moet doen. Over één ding hoeven ze in elk geval niet meer na te denken: ze hebben namelijk al een naam voor hun kindje

Article continues after the ad

Aflevering 1

Wanneer Maxime te zien zal zijn is nog niet bekend, maar wat we wél weten is dat Angela Groothuizen, die onlangs in Tour de Frans nog over haar eigen relatie vertelde, in de eerste aflevering te zien zal zijn. Zij zal de zestienjarige Amy Marissa voorzien van de nodige tips and tricks voor haar toekomstige spruit.

Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 14 september om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.