Maxime Meiland

De baby van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer wordt over een paar weken geboren! Het stel heeft al goed nagedacht over een naam voor hun nieuwe spruit.

Op Instagram hielden Maxime en Leroy een vraag/antwoordsessie, waarin ze vragen van kijkers beantwoordden. Volgens Maxime ligt de naam van haar dochtertje al vast: Leroy bedacht hem, tijdens de opnames van het nieuwe seizoen Chateau Meiland.

“Als je weet dat er een baby komt, dan ga je op elke naam letten. Toen stelde iemand zich voor en toen dacht ik: Wauw ja, dit is een mooie naam. Je hoort hem niet veel.” Voor Maxime was het dus ook een verrassing: “Jij kwam met de naam. Ik moest in het begin wel even wennen, omdat het een naam is die je eigenlijk niet hoort. Dat vond ik eigenlijk ook wel leuk, want dat is met Claire net zo. En het moest natuurlijk ook bij elkaar passen.”

Article continues after the ad

Maxime dacht eerder aan een paar klassieke Nederlandse namen, maar die kwamen niet door de keuring. “We vonden die oud-Hollandse namen ook wel leuk zoals Teuntje of Gijsje, maar ja, dat past dan toch niet.”

 

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Maxime Meiland is eind september uitgerekend, dus dan komt de nieuwe Meiland-telg ter wereld. Volgens Maxime volgen de camera’s haar best lang maar gaat hij niet mee de verloskamer in. “Dat vond ik toch iets te ver gaan.” Eerder gaf Maxime aan enorm blij te zijn met haar zwangerschap, maar gaf ze toe dat het toch wel erg zwaar is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zien we natuurlijk wél hoe Maxime en Leroy zich voorbereiden op de komst van de baby. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus weer elke maandag en donderdag te zien bij SBS6.