Maxime Meiland uit Chateau Meiland op muurtje

Realityster Maxime Meiland heeft zichzelf een gloednieuwe look aangemeten! Haar volgers zijn maar wat enthousiast na het zien van deze nieuwe coupe.

Article continues after the ad

New year, new hair! Of, nou ja, bijna dan; we zijn nu bezig met de laatste loodjes van rampjaar 2020, maar Maxime gaat die in ieder geval met een knallende nieuw kapsel tegemoet. "Nou meid ik ben toch voor een nieuwe look gegaan!", kondigt ze aan op Insta.

Maxime 2.0

De altijd openhartige Maxime heeft haar blonde lokken ingeruild voor een pittige rossige haardos. Het regent likes en lovende reacties. Wat goééééd!

 

Rode wijn

Maxime 2.0 valt dus erg goed in de smaak bij haar volgers. "Staat je goed!", "Flawless" en "Die kleur staat je goed!" - slechts een kleine greep uit de vele reacties. Ook Martien Meiland laat uiteraard even van zich horen. En - je bent een Meiland of niet - hij weet het zelfs te linken aan wijn. "Winterlook👍 net als rode wijn!", zegt Martien. Ook Maxime's vriend Leroy, die nog even niet zo'n prominente rol in Chateau Meiland wil spelen, vindt zijn liefje er vlammend uitzien. "Wat een beauty!"

Chateau Meiland

Begin jij de Meilandjes al een beetje te missen? Geen paniek! Binnenkort keren ze vier keer terug op tv met de Chateau Meiland kerstspecials, opgenomen in Zweden.

De kerstspecials zijn op 22, 23 en 24 december te zien op SBS6. Op kerstavond zie je zelfs een dubbele aflevering!