Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Realityster Maxime Meiland en haar vriend Leroy konden al enkele relationship goals aftikken. Ze wonen samen, zijn zwanger van hun eerste kindje; Maxime houdt van doorpakken, zo merkte ze gisteren op in Chateau Meiland. De volgende stap? Trouwen!

Article continues after the ad

"Wij willen natuurlijk heel graag trouwen, maar ja... die rotcorona gooit roet in het eten", vertelde Maxime voor een juwelierszaak in Frankrijk, terwijl ze Leroy een aantal niet al te subtiele hints gaf bij de verlovingsringen-etalage.

Wanneer gaan Maxime en Leroy trouwen?

"En ik moet op hem wachten", ging Maxime verder. "It's out of my hands, hè?" Leroy zegt niet dat hij niet wil trouwen, maar het is ook niet zo dat 'ie het nog liever gisteren dan morgen had willen doen, zeg maar. "We hebben nu net een huis, laten we eerst even lekker settelen en dan..." Wat een gezeik, zien we Maxime haast denken. "Ik hou van doorpakken he."

Chateau Meiland afgelopen

Gisteren zond SBS6 de voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland uit, maar no worries: er wordt al gewerkt aan een nieuw seizoen.

Ook tot die tijd hoeven we niet in een Meiland-loos zwart gat te vallen, want... op 6 mei gaan Montana en Maxime van start met hun eigen make-over-show Petit Chateau. Wat goééééd.

Petit Chateau is vanaf 6 mei elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.