Maxime Meiland

Chateau Meiland draait natuurlijk niet alleen om het wel en wee van Martien en Erica, want ook Maxime en haar dochtertje Claire spelen een belangrijke rol. Maar voor hoelang nog? In de nieuwste video van YouTuber Kalvijn is de realityster openhartig over de toekomst van het programma. Is ze er net als onze redacteur al helemaal klaar mee?

Article continues after the ad

Nou, geen paniek! Wie bang is dat Maxime nu ze een nieuwe relatie heeft er de brui aan geeft, kan opgelucht ademhalen. Ze ziet het namelijk zelf nog niet gebeuren.

De chillende dochter

"We zien jou zeg maar de hele tijd een beetje chillen met je moeder, vader en met dat kind van je", grapt Kalvijn. "Nee grapje, met je prachtige dochter. Wanneer komt dat moment dat jij zegt: 'het is mooi geweest al die camera's om mij heen?''' Daar moet de realityster wel even over nadenken. "Ik denk gewoon als ik het zat ben."

Bepaalde energie met crew

Gelukkig hebben de fans van Chateau Meiland voorlopig niets te vrezen. "Ik kan het me eigenlijk niet zo goed voorstellen. Wij hebben namelijk zo'n leuk team waarmee we draaien. Altijd de eerste avond dat ze komen in zo'n week is het standaard heel veel wijn en pizza", schetst ze het beeld. "Dan wordt het een uur of één en gaat iedereen hoerentoeter naar bed. Je fokt elkaar zo een beetje op, omdat je een soort energie met elkaar hebt en dat zie je toch in beeld."

Leven op de boerderij

Toch mag het programma dan nog altijd door het leven gaan als 'Chateau Meiland', maar we weten allemaal dat de Meilandjes nu hun onderkomen hebben gevonden in een heuse woonboerderij. En wat hoort daarbij? Juist, het verzorgen van de koeien. Met Kalvijn leert ze alvast de kneepjes van het vak. Bekijk de hilarische beelden hieronder.