Maxime Meiland uit Chateau Meiland op muurtje

Het vierde seizoen van Chateau Meiland zit er alweer op… We hoeven de Meilandjes echter nooit lang te missen! Neem dit interview met Maxime Meiland waarin ze uitspraken doet over de kerstspecial van de realityserie én de vraagprijs van Chateau Marillaux!

Gegadigden voor Chateau Marillaux

De familie Meiland is sinds kort terug in Nederland. De Meilandjes zijn verhuisd met het idee om oma Jenny wat vaker te kunnen zien (via de Telegraaf). Ook wilde de familie meer vrije tijd; ze waren wel klaar met het verzorgen van al die gasten op het Chateau! Ze zijn helaas nog niet helemaal vrij van hun Franse kasteel… Dat moet namelijk nog verkocht worden. Maxime komt echter met goed nieuws! Zij vertelt namelijk dat er een aantal gegadigden zijn. Dat Chateau Marillaux niet al verkocht is, heeft volgens Maxime niets te maken met de vraagprijs. Zij was zodoende ook geen voorstander van het verlagen daarvan!

Vierdelige Chateau Meiland Kerstspecial

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden vertelt dat (de ‘irritante’) Martien en Erica mogelijk nog een seizoen zullen draaien als het Chateau niet op tijd verkocht wordt. We zullen het zien in seizoen 5! Eerst is er echter nog de Chateau Meiland Kerstspecial. De special is opgenomen in Zweden – waar overigens nog flink wat kritiek op was! – en zal in vier delen uitgezonden zal worden.

Article continues after the ad

De vier kerstspecials van Chateau Meiland zijn op 22, 23 en 24 december te zien op SBS6. Aangezien dat dus nog wel even duurt, wijzen we je ten slotte graag op de 10 meest hilarische momenten van het afgelopen seizoen!