Maxime Meiland in Chateau Meiland

Realityster Maxime Meiland had "vergevorderde, spannende webcam plannen", aldus Shownieuws. Deskundige Olcay Gulsen ging toch even verhaal halen bij Maxime zelf. Waarom is dit erotische bedrijf niet van de grond gekomen?

Article continues after the ad

Maxime en de Meiland-fam zijn lekker aan het settelen in Hengelo. Maar dat is niet het enige waardoor De Meilandjes weer even de showbizzmedia domineren. De jongste dochter van Martien en Erica kon de afgelopen tijd rekenen op vrij veel privé-aandacht. Media doken in haar carrièreverleden en kwamen erachter dat Maxime in 2016 een erotisch webcambedrijf runde! Olcay zorgde vorige week in Shownieuws voor opheldering.


Maxime en haar webcambedrijf

Want als zelfs Kim Holland zich ermee gaat bemoeien, krijgen we toch het idee dat het serious business was. Uiteindelijk kwam het niet verder dan een Facebook-oproep waarin Maxime, namens haar bedrijf Divine Live, een oproep deed aan potentiële webcam-meiden. "Ze zegt daar zelf over: 'het was een slechte periode uit mijn leven'", zo citeerde Olcay in de uitzending.


Niet van de grond gekomen

De verliefde Maxime wist toen even niet precies wie ze nu eigenlijk was of welke richting ze precies op wilde gaan, zo lijkt het. Oftewel: een probleem waar elke jongvolwassene op een gegeven moment een beetje tegenaan hikt. Heel begrijpelijk allemaal. "Ik zat niet lekker in mijn vel en ik was zoekende, dus uiteindelijk heb ik er nooit meer iets mee gedaan en is het niet van de grond gekomen", zo beschrijft Olcay. Nu dit hete hangijzer uit de weg is geruimd, kunnen we met zijn allen weer focussen op Chateau Meiland zelf! Vanavond is het zover: dan start het vierde, dubbel zo volle seizoen op SBS6. 

Chateau Meiland seizoen 4 is vanaf vanavond om 20:30 uur weer te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.