Maxime en Claire Meiland

Reality-superster Maxime Meiland was eerder al erg openhartig over haar ex, maar nu doet ze opnieuw een boekje open over de vader van haar dochtertje Claire. "Hij is het mysterie van Noordwijk", kondigt Privé aan bij hun nieuwe interview met 'Max'.

Article continues after the ad

Maxime's ex nam eigenlijk gelijk al de benen toen bleek dat ze zwanger was. "Hij kreeg geen goed gevoel bij zijn nieuwe verantwoordelijkheden en gaf aan daar nog niet klaar voor te zijn", zegt ze tegen het weekblad.

Wie is het?

Martien Meiland komt binnenkort met een onthullende biografie, geschreven door columnist Jan Dijkgraaf. En Maxime's mysterieuze ex komt daar ook in voor. "Na anderhalf jaar niets over hem te hebben prijsgegeven", schrijft Privé, "zou in dat boek het ware verhaal naar buiten worden gebracht." Dijkgraaf zelf bevestigt dat: "de kwestie zal worden besproken", reageert hij.

Maxime en Leroy

Maxime zou steeds minder voelen voor een hereniging tussen Claire en haar vader. Hij heeft haar namelijk nog nooit gezien en liet in al die jaren helemaal niets van zich horen. Inmiddels zou ook hij een nieuwe liefde in zijn leven hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor Maxime, die in cameraman Leroy haar nieuwe wine mate heeft gevonden. Ze verklapt in het blad dat er wat haar betreft het liefst zo snel mogelijk een broertje of zusje voor Claire komt. "Ik droom wel van meerdere kinderen, ja."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰 🥰

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op