Familie Meiland

Wat goéééd! Een nieuwe hysterisch seizoen van Chateau Meiland staat voor de deur en de fam zit heerlijk in de media-promo-toer. Bij RTL Boulevard vertelde hoogzwangere dochter Maxime Meiland dat de SBS6-camera's ook weer niet óveral mogen komen.

De familie Meiland loopt sinds een paar jaar een aanzienlijk deel van hun tijd rond met een hijgende cameraploeg in hun nek. Dan moet je natuurlijk ook goede afspraken maken: zo'n ploeg wil natuurlijk ook allerlei juicy momentjes vastleggen, want dat levert spectaculaire tv op. Maxime, die volgende maand is uitgerekend, moest de ploeg op één punt teleurstellen.

Niet alles gefilmd

Maxime zit aan het einde van haar zwangerschap. Ze verwacht een baby'tje met haar vriend Leroy Molkenboer, met wie ze laatst nog een bijzondere mijlpaal vierde. RTL Boulevard vroeg haar wat we allemaal van die zwangerschap te zien krijgen in SBS6's kijkcijferknaller. "Nou, we gaan niet de verloskundige-kamer in. Dat vond ik toch iets te ver gaan."

Article continues after the ad


Zwangere Maxime

"Maar je volgt natuurlijk wel de hele zwangerschap", voegde ze eraan toe. Zo gaan we onder meer zien hoe Maxime en Leroy de babykamer inrichten. De camera's zijn er eigenlijk bij "tot wanneer ze komt". Meer weten over de nieuwe afleveringen? Wij zochten uit wat je allemaal mag verwachten van Chateau Meiland seizoen 6.          

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus weer elke maandag en donderdag te zien bij SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.