Montana en Maxime Meiland, nieuwe show

De zusjes Maxime en Montana Meiland slaan voor een nieuw programma de handen ineen! De twee zijn vastbesloten om hoogzwangere vrouwen een handje te helpen.

Article continues after the ad

Maxime en Montana wagen zich niet aan een remake van het succesvolle programma Vier Handen op éen Buik, maar focussen zich in deze nieuwe show  vooral op de babykamer.

Babykamers stylen

In een inmiddels verwijderd bericht op Instagram licht de realityster een tipje van de sluier op. Ze is op zoek naar hoogzwangere vrouwen die in alle stress vergeten zijn om ook nog maar iets aan de babykamer te doen. Die aanstaande ouders kunnen nu de hulp inschakelen van de Meiland-zusjes. "We gaan je gewoon helpen. Ik heb er nu al zin in", zou een enthousiaste Maxime volgens RTL Boulevard gezegd hebben in de video. Nou vermoeden we dat het nog niet de tijd was om dit naar buiten te brengen, maar dat valt af te wachten! 

Geen onbekend terrein

Voor Maxime is dit natuurlijk geen onbekend terrein. Al voor de geboorte van haar dochtertje Claire stond de realityster er alleen voor, dus die babykamer heeft ze vast alleen (of met hulp van haar lieftallige familieleden) ingericht. Gisteren nog gaf Maxime in een openhartig interview in weekblad Party aan dat de vader van Claire zijn dochter nooit heeft vastgehouden en ook nooit enige interesse heeft getoond. "Eigenlijk is het contact nul sinds hij heeft besloten dat hij geen vader voor de baby wilde zijn. Ik heb echt al die tijd niks van hem vernomen." Gelukkig lijkt ze inmiddels het liefdesgeluk wél echt gevonden te hebben.

Wanneer het programma van Montana en Maxime van start gaat, is niet bekend.