Maxim Hartman

O nee… Maxim Hartman deelt op Instagram dat hij positief getest is op het coronavirus. En aangezien de presentator toch open en eerlijk bezig was, grijpt hij meteen zijn kans om de spot te drijven met Lange Frans!

Maxim Hartman heeft corona

Maxim Hartman heeft het coronavirus opgelopen, zo vertelt hij in een Instagram-bericht. Gelukkig laat hij ook meteen weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat: “Beterschap, dat hoeft niet. Dat is zo’n dooddoener. Het gaat opmerkelijk goed. Had drie dagen koppijn en lichte koorts.” Inmiddels zijn de ergste symptomen voorbij en is Maxim enkel nog een “beetje moe, lichamelijk”. Dat Maxim daadwerkelijk aan de beterende hand is, blijkt ook wel uit de sneer die hij vervolgens uitdeelt!

"Lange Frans en andere 5G-gekkies"

Maxim haalt tot slot namelijk nog even uit naar Lange Frans, die regelmatig complottheorieën deelt, ook over het coronavirus: “Waarschijnlijk heb ik het virus opgelopen door het bezoeken van het kanaal van Lange Frans en andere 5G-gekkies. Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?”

Article continues after the ad

Maxim is altijd goed voor wat ophef

We zijn blij dat Maxim aan de beterende hand is! Stiekem natuurlijk ook wel een klein beetje omdat de presentator altijd garant staat voor wat #ophef! Neem deze ruzie met Connie Witteman in de talkshow van Eva Jinek. Ook denken we aan die keer dat hij John de Mol een ‘psycho’ noemde. O, en vergeet ten slotte zijn meedogenloze oordeel over de Songfestivalfilm niet!