Maurice de Hond, Angela de Jong

We weten inmiddels dat Angela de Jong haar mening nooit onder stoelen of banken steekt! Enkele dagen geleden was Wendy van Dijk nog het 'slachtoffer' en nu moet Maurice de Hond het ontgelden. De wetenschapper slaat via een simpele retweet terug op social media.

Article continues after the ad

Maurice de Hond liet zaterdag bij Op1 weten dat hij niets zag in de 1,5-meter-samenleving. Hij geeft namelijk de voorkeur aan het dragen van mondkapjes, het handhaven van het evenementenverbod en het creëren van een corona-ongunstig binnenklimaat. Dit was blijkbaar tegen het zere been van Angela de Jong. Zij noemt zijn theorieën 'ronduit gevaarlijk' en vindt dat LOI-virologen lekker moeten blijven waar ze thuishoren: "achter hun Ikea-bureautjes in plaats van de talkshowtafels".

Retweet

Maar dat laatste laat Maurice de Hond zich niet zomaar zeggen. Hij maakt er geen woorden aan vuil, maar deelt wel een simpele tweet van iemand anders: “Angela de Jong’s commentaar op theorieën Maurice de Hond toont onthutsend gebrek aan diepgang. Zij heeft geen idee wat virologie inhoudt en dat huidige crisis niet enkel door virologen kan worden opgelost ontgaat haar volledig.” Die retweet spreekt wat ons betreft boekdelen!