Kees Hulst en André van Duin in Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen

De best bekeken serie van Nederland krijgt een vervolg! Omroep MAX komt na Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen nu met de tragikomedie Maud en Babs. De serie wordt in 2021 verwacht op NPO1.

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen seizoen 3?

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen was een enorm groot succes voor Omroep Max. De kijkcijfers waren torenhoog en de serie met Kees Hulst en André van Duin ontving ook meerdere prijzen. Helaas was al een tijdje bekend dat we een derde seizoen wel konden vergeten… Wat heet: zelfs het tweede seizoen kwam eigenlijk al vrij onverwacht!

Maud en Babs op Omroep MAX

Gelukkig lijkt Omroep MAX (via AD) in ieder geval wel met een waardige opvolger voor Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen te komen. In 2021 mogen we ons namelijk opmaken voor Maud en Babs. In deze tragikomedie staat mantelzorg centraal. In de hoofdrol zien we de 80-jarige Babs, een beginnend dementerende vrouw die mantelzorg krijgt van Maud, haar dochter die ook nog een gezin en een eigen bedrijf runt. Loes Luca, Kim van Kooten, Rifka Lodeizen en Peter Paul Muller spelen de belangrijkste rollen in Maud en Babs. Het eerste seizoen van de tragikomedie krijgt acht afleveringen, die zoals gezegd gepland staan voor 2021.

Article continues after the ad

P.S. Heb je Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen destijds helemaal gemist? Wij vertellen je graag waarom je de serie toch nog eens een kans moet geven!