Matthijs van Nieuwkerk in Matthijs Gaat Door

Vorige week werd de talkshow Matthijs Gaat Door uitgesteld. Van Nieuwkerk was namelijk besmet geraakt met het coronavirus. Een week later is er helaas nog geen zicht op verbetering…

Thuisquarantaine

Ook de komende aflevering van Matthijs Gaat Door kan geen doorgang vinden. Dat maakte BNNVARA vandaag bekend via een persbericht. “Matthijs van Nieuwkerk heeft nog steeds milde coronaklachten en blijft met inachtneming van de GGD-richtlijnen in thuisquarantaine”, schrijft de omroep in een verklaring.
 


Beterschap

Op de Instagram-pagina van Matthijs Gaat Door wordt de boodschap nog eens herhaald. Veel volgers reageren op het bericht door Van Nieuwkerk van harte beterschap te wensen. Daar kunnen we ons natuurlijk alleen maar bij aansluiten! De talkshow wordt morgen vervangen door een aflevering van Ik Vertrek.

Article continues after the ad

 


Nog even geduld...

Matthijs Gaat Door ging op oudejaarsavond in première. De terugkeer van de talkshowkoning werd enthousiast ontvangen door de kijkers. Helaas zullen de fans toch nog even moeten wachten op een nieuwe aflevering. Laten we hopen dat Matthijs van Nieuwkerk volgende week weer fit genoeg is om plaats te nemen achter de desk van de zaterdagavondshow!