De makers van Mannenharten 1 & 2 komen met een nieuwe romantische komedie: Voor Elkaar Gemaakt. Bekijk de hilarische eerste trailer hier!

Article continues after the ad

Bizarre one night stand

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. 

Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. 

Spermadonor

Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…

Cast

De hoofdrollen worden vertolkt door Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Kamp Holland, Boy7) en Loes Haverkort (Celblok H, De Jacht, Rendez-Vous). Andere rollen zijn voor Fabian Jansen, Roeland Fernhout, Sanne Vogel, Birgit Schuurman, Ferdi Stofmeel, Eva van de Wijdeven en Beau van Erven Dorens.

Voor Elkaar Gemaakt

De romantische comedy Voor Elkaar Gemaakt draait vanaf 20 april in de bioscoop!