Linda de Mol Linda's Wintermaand SBS6

Matthijs van Nieuwkerk, Martien Meiland, André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin; het zijn slechts een paar van de BN’ers die je binnenkort terugziet in Linda de Mol haar nieuwe programma Linda’s Wintermaand.

Een winterse Linda's Zomerweek

Linda de Mol is vanaf begin december wekelijks te zien met Linda’s Wintermaand. In dit nieuwe tv-programma vraagt ze haar gasten naar de belangrijkste momenten in hun leven. Ook wordt er teruggeblikt op 2020: hoe hebben de BN’ers het jaar beleefd? Je mag Linda’s Wintermaand zien als een winterse variant van Linda’s Zomerweek: “Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd”, aldus Linda (via Shownieuws).

Article continues after the ad

Martien Meiland en André Hazes schuiven aan

SBS6 heeft een aantal van de BN’ers onthuld die bij Linda aanschuiven. Het gaat voor nu om: Matthijs van Nieuwkerk, Martien Meiland, André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin. De overige gasten in Linda’s Wintermaand worden op een later moment bekend gemaakt. Wij hebben oprecht nog geen idee! Alhoewel het in ieder geval wel onwaarschijnlijk is dat RTL-plaatsvervangers Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen staan te trappelen…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

 

Linda’s Wintermaand is vanaf zondag 6 december elke week om 20.00 uur te zien bij SBS6; Linda haar nieuwe thuishonk.