matthijs gaat door van nieuwkerk

Matthijs Gaat Door-kijkers maakten zich vanavond grote zorgen: wat was er met Matthijs van Nieuwkerk zijn stem aan de hand? Hij zou toch geen corona hebben? No worries: gelukkig bleek de reden van zijn stemverlies achteraf juist heel leuk!

Waarom is Matthijs zo schor?

Het was vanavond weer tijd voor een nieuwe uitzending van Matthijs Gaat Door. En opnieuw hield het muziekprogramma online de gemoederen weer flink bezig! Ditmaal echter niet vanwege een aangrijpend optreden of felle kritiek van Albert Verlinde, kijkers maakten zich namelijk zorgen over presentator Matthijs van Nieuwkerk. Wat was er met zijn stem gebeurd? Waarom klonk hij zo schor?

Corona of toch Snollebollekes?

Veel kijkers dachten meteen het ergste: Matthijs heeft corona. Zij vroegen zich daarom ook meteen af waarom de presentator niet gewoon thuis was gebleven. Dat is toch het advies? Gelukkig bleek Matthijs uiteindelijk helemaal niet ziek. Sterker nog: de reden van zijn stemverlies is juist heel leuk! Matthijs bleek zich namelijk schor gezongen te hebben bij een optreden van Snollebollekes. Je weet wel, de band van zijn mede-Chansons-presentator Rob Kemps. "Heerlijk", zo vinden de kijkers!

Article continues after the ad

Matthijs Gaat Door zie je elke zaterdag vanaf 21.35 uur op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.