Slecht nieuws Friends-fans! Hoewel we allemaal hopen op een reünie van onze zes favoriete vrienden, zit dat er niet in. Althans, als het aan Matthew Perry (Chandler Bing) ligt.

Article continues after the ad

Nachtmerries

Sterker nog, de acteur heeft zelfs nare dromen over een reünie. "Ik heb een terugkerende nachtmerrie, en dat is geen grap", vertelt hij aan Variety. "Ik heb een nachtmerrie dat we Friends opnieuw doen en het niemand iets kan schelen. We maken een hele serie, we komen terug, en het zal iedereen worst wezen." 

'Ik zal nee zeggen'

Ok, maar wat nou als het wél goed gaat? Het is toch bijna onmogelijk dat een Friends-reünie niet leuk is? De acteur denkt daar schijnbaar anders over. Hij heeft zelfs al zijn antwoord klaar. "Als iemand het me vraagt, zal ik nee zeggen. Weet je wat het is: we hebben het zo mooi beëindigd. Daar kunnen we niet meer tegenop. Waarom zouden we het dan nog een keer doen?" 

Maar toch...

Ok Matthew, daar heb je een punt. Het einde van de sitcom is bijna zo perfect dat een eventuele reünie alleen maar roet in het eten van ons Friends-droompje kan gooien. Toch is het stiekem wel een beetje genieten, iedere keer dat we het gezelschap samen op de bank van een of andere talkshow zien zitten. Bovendien zit Friends nog wel redelijk in ons geheugen gegrift: wie kan er niet tenminste één friends-quote opdreunen? Wij blijven in ieder geval hopen.