Matthew Perry als Chandler

Chandler-acteur Matthew Perry heeft zijn twitter-account eindelijk weer eens afgestoft voor een hele speciale Friends-boodschap: we weten eindelijk meer over de reünie-show van HBO Max!

Article continues after the ad

Vooral het laatste gedeelte van de Friends-songtekst 'When it hasn't been your day, your week, your month... Or even your year" is natuurlijk iets waar we allemaal mee kunnen relaten door rampjaar 2020. HBO Max leek de pijn iets te kunnen gaan verzachten met een Friends-reünie-special, maar door de coronacrisis konden de acteurs niet 'there for you' zijn. Matthew verzekert ons nu dat het werk over een paar maanden alsnog gaat beginnen!

Friends reünie

Normaal is Matthew helemaal niet zo actief op Twitter, maar dit soort berichtjes zien we graag. "De Friends-reünie wordt verplaatst naar begin maart. Het lijkt erop dat we een druk jaar tegemoet gaan en dat is precies waar ik van houd", schrijft hij. We weten helaas nog niet of hij hier naar de opnames óf de releasedate verwijst.

Hoe ziet die reünie eruit?

Nog niet eens zo heel lang geleden doken er weer een aantal Friends-acteurs samen op, maar voor deze reünie-special is het toch echt de bedoeling dat ze het helemaal samen gaan doen. Wat we dan te zien krijgen? Nou, géén nieuwe, scripted aflevering, maar een soort groepsgesprek met de acteurs. Voor nu is dat alles wat we weten...