peter gillis nicol massa is kassa balkon spanje

Peter Gillis en zijn Nicol gingen op vakantie naar Spanje. Peter had overduidelijk zijn lolbroek meegenomen: de grappen vlogen ons om de oren in Massa is Kassa… tot grote ergernis van Nicol!

Familie Gillis: Massa is Kassa in Spanje

Het zijn drukke tijden voor Familie Gillis: Massa is Kassa-ster Peter Gillis. Het vakantieseizoen is in volle gang en de dieren hebben ook dringend wat aandacht nodig. Tijd voor een beetje romantiek is er amper… Dat moet anders! Peter besluit zijn Nicol daarom mee te nemen op minivakantie naar Spanje.

Nicols ouders gaan in Spanje wonen

We zagen vanavond in Familie Gillis: Massa is Kassa hoe Peter en Nicol afreisden naar hun appartement aan de Spaanse Costa. Een mooi moment om ook even een kijkje te nemen in het appartement dat Nicols ouders laatst gekocht hebben. De ‘verwende’ Nicol is onder de indruk: “Dit is toch top!” Haar vreugde slaat echter om in irritatie als ze samen met Peter het balkon oploopt…

Article continues after the ad

'Drie maanden geen seks'

Peter pakt Nicol van achteren vast en geeft haar al giechelend een klein zetje naar voren. “Alsjeblieft zeg”, snauwt Nicol. “Jongen, jongen, dat vind ik echt niet grappig, met zo’n balkon. Dadelijk verschiet ik mezelf en dan val ik er wel overheen. Idioot!” Peter gniffelt: “Catastrofe!” En dat had ie beter niet kunnen zeggen. “Catastrofe voor jou dadelijk. Drie maanden geen seks, weet je hoe dat voelt”, horen we een duidelijk geïrriteerde Nicol zeggen terwijl ze weer naar binnen loopt.

peter gillis nicol massa is kassa idioot

peter gillis nicol massa is kassa geen seks

Familie Gillis: Massa is Kassa is iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Volgende week zien we hoe Peter faalt in zijn strijd tegen de overtollige kilo’s. Tja, drie maanden niet hatseflatsen is niet goed voor de lijn natuurlijk!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.