Familie Gillis Massa is Kassa

Kijkers van reallifesoap Familie Gillis: Massa is Kassa ergerden zich maandagavond zoals wel vaker zich groen en geel aan het gedrag van de familie. Aan de lading frikandellen die Peter wegwerkt en de buitenspeluitleg van Nicol. Maar het allerirritantste zat 'm toch wel in hoe 'ons Nicol'  geen vinger leek uit te steken terwijl anderen - soms zichtbaar ziek - hard aan het klussen waren.

Liever lui dan moe

De ergernis begon al gelijk aan het begin van de aflevering, wanneer Nicol een appartement controleert waarin een zo te horen doodzieke Johnnie aan het klussen is. Het geluid van je televisie moet omlaag, zó hard klinkt het gehoest van de arme man. Nicol lijkt het weinig uit te maken en is vooral blij met de vooruitgang van de verbouwing. Ook steekt ze geen vinger uit als ze Mieke passeert, die net een pak laminaat de trap op sjouwt.

Article continues after the ad

'Als ik jou was'

Nicols gedrag kwam blijkbaar doordat er een afspraak op de planning staat. “Het gaat wel goed, maar we moeten een beetje doorpakken want ik wil volgende week met de makelaar komen”, laat ze nog even weten voordat ze weer vertrekt. En hoewel ze de hele aflevering niets goed leek te doen volgens Twitter - van haar kleding tot taalgebruik (zoals "Als ik jou was" zeggen voordat ze iemand een taak gaf) - was het vooral haar bazige gedrag waar kijkers zich aan ergerden.

Familie Gillis: Massa is Kassa kijk iedere maandag om 20:30 uur op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.