mark familie gillis massa is kassa festival vrouwen flirten

Mark Gillis gooide vanavond in Massa is Kassa: Familie Gillis al zijn charmes in de strijd… Maar als dit zijn manier van flirten is, snappen de kijkers meteen waarom hij nog single is!

Mark Gillis in Massa is Kassa

Work hard, play hard, het zou zo het motto kunnen zijn van Mark Gillis. Om het werk op de vakantieparken even te vergeten heeft de Massa is Kassa: Familie Gillis-ster een vrije dag gepland. Hij nodigt zijn vrienden uit om te komen eten (lees: snacken uit de heteluchtfriteuse) en een dansje te wagen op een festival. In dit vriendenclubje zien we ook drie dames. 

'Ik zoek nog wel een poetsvrouw'

Mark lijkt duidelijk gecharmeerd door één van de dames. Zijn tactiek om haar het hof te maken? Mark grijpt terug op een oeroude tactiek: meisjes plagen, kusjes vragen. “Jij hebt dat vaker gedaan, dat zie ik wel”, zegt hij bijvoorbeeld wanneer de dame in kwestie zo netjes is om de tafel schoon te maken. “Ik zoek nog wel een poetsvrouw. Wel een met een kort rokje. Moet wel korter als wat jij vandaag aan hebt.

Article continues after the ad

Kijkers snappen inmiddels een stuk beter waarom Mark nog single is…

Even terugblikken op eerdere uitzendingen van Familie Gillis: Massa is Kassa? Vorige week liet Peter de kijkers sprakeloos achter met dit ‘culinaire hoogstandje’. En eerder was er dit fragment waarin de vakantieparkbaas zich behoorlijk 'arrogant' opstelde

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Dit is alles dat je moet weten over het nieuwe seizoen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.