Volgend jaar verschijnt er een vervolg op de klassieke filmmusical Mary Poppins uit 1964. Om ons alvast in de stemming te brengen, onthulde Disney een teaser en een bewegende poster.

Article continues after the ad

Trouwe fans

Dit weekend vindt in Anaheim de D23 plaats, een beurs die Disney iedere twee jaar organiseert voor zijn fans. Daar worden de nieuwste trailers en teasers getoond van langverwachte Disney-, Pixar- en Marvel-producties. Ook de eerste teaser voor Mary Poppins werd onthuld aan de trouwe fans, die naar verluidt compleet uit hun dak gingen bij het zien van de eerste beelden. Helaas moet de rest van de wereld nog even geduld hebben, maar als troost plaatste Disney wel deze bewegende poster op Twitter!

Volwassen

In Mary Poppins Returns zijn Jane en Michael Banks, Mary’s oppaskinderen uit de eerste film, inmiddels volwassen. Michael is zelfs al vader van drie kinderen, maar na een tragische gebeurtenis zijn die niet meer op te beuren… totdat Mary Poppins plotseling weer op de stoep staat! Emily Blunt (The Girl on the Train) zal de titelrol spelen. Daarnaast zal de film bevolkt worden door topacteurs als Meryl Streep en Colin Firth. Dick van Dyke keert terug als het geliefde Mary Poppins-personage Mister Dawes Junior!

Mary Poppins Returns draait volgend jaar december in de bioscopen.