Mary Borsato in Borsatos Budget Bruiloft van RTL 4

Mary Borsato schittert binnenkort in Borsato’s Budget Bruiloft. Om in de stemming te komen, licht RTL vandaag alvast een tipje van de bruidssluier op!

Borsato’s Budget Bruiloft

Zoals de titel al een beetje weggeeft, draait Borsato’s Budget Bruiloft om aanstaande echtparen met een krappe beurs. Om de tortelduifjes toch de gelukkigste dag van hun leven te bezorgen, trekt Mary Borsato alles uit de kast. Gelukkig staat de voormalige schoonmoeder van Leontine er niet alleen voor. Mary krijgt in de opmaat naar het huwelijk hulp van haar beste vriendin en zakenvrouw Betty de Groot!
 

Article continues after the ad
Beeld: RTL


Daklozenopvang

In de eerste aflevering van Borsato’s Budget Bruiloft organiseert het duo de bruiloft van Roy en Marieke. Zij hebben elkaar in 2006 ontmoet in de daklozenopvang en zijn sindsdien onafscheidelijk. Maar omdat het stel slechts 50 euro per week heeft te besteden, konden ze alleen maar dromen van een feestelijke bruiloft voor al hun vrienden en familie… Aan Mary en Betty de taak om deze droom alsnog uit te laten komen!

 


Bewogen jaar

Voor Mary lijkt het programma Borsato’s Budget Bruiloft een opsteker in een bijzonder bewogen jaar. Niet alleen ging haar zoon Marco door een pijnlijke scheiding met Leontine, de eigenaresse van bruidsboetiek De Witte Markies zou ook nog eens het slachtoffer zijn geweest van een brutale inbraak.

Borsato’s Budget Bruiloft is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.