Fotograaf
BrunoPress en RTL 4
Leontine en Marco Borsato

Zou het? Eindelijk? Nee, we hebben het niet over de vraag of de bioscopen ein-de-lijk weer open kunnen - daar zit een klein traumaatje - maar die andere zéér prangende vraag die al weken door het land spookt: laten Marco Borsato en Leontine hun liefdesvuurtje weer aanwakkeren?!

Article continues after the ad

Elke BN'er riep de laatste tijd wel iets over Marco: zo gaf Anouk 'm een keiharde sneer in The Voice, beweerde schrijfster Heleen van Rooyen dat 'ie simpelweg niet vaak genoeg rollebolde met Leontine én deelde cabaretier Marc-Marie Huijbregts ook nog een tik uit.

Mom knows best

De showbizzbladen vullen ondertussen nog steeds pagina na pagina met de Borsato's, zeker nu ze misschien wel weer een setje vormen. Shownieuws besloot Marco's moeder Mary om een reactie te vragen. Hoe zit het tussen de twee? Bewijzen de vrolijke foto's waarop ze samen zijn te zien - zoals hieronder - dat het er weer amoureus aan toegaat?


"Er is niks veranderd, Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven", begint Mary.

Mary Borsato Jinek

'Komt allemaal wel goed'

"Marco en Leontine zijn wijs, verstandig en super lief tegen elkaar en tegen de kinderen", gaat Mary verder. Als we haar mogen geloven, en er in de tussentijd niets geks gebeurt, zou het zomaar kunnen dat ze weer écht bij elkaar komen. "Ik kan geen koffiedik kijken maar als ze zo doorgaan komt het allemaal wel goed." Kleine disclaimer: vorige maand ontkende Marco's management nog dat er een liefdeshereniging inzit, maar ja, we zijn inmiddels weer een maand verder...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: