The Walking Dead-acteur Norman Reedus zou in de running zijn voor een R-rated versie van Ghost Rider, dat zich in de MCU afspeelt.

Entertainmentsite We got this covered slingerde het gerucht de wereld in. Deze duistere, keiharde versie van Ghost Rider past binnen de andere aankomende R-rated (lees: 16+) MCU-films, zoals Blade – die volgens dezelfde soort geruchten óók een reboot krijgt.
 

 

Article continues after the ad

Nicolas Cage

Het zou gaan om een film met Johnny Blaze, één van de bekendste Marvel-personages die de Ghost Rider-krachten bezit. Deze krachtige, brandende bounty hunter jaagt in opdracht van de duivel op foute gasten. Cultacteur Nicolas Cage gaf het personage al eens gestalte in twee hele matige films en liet zich vorig jaar nog uit over een reboot.
 


TWD

Norman Reedus lijkt op het eerste gezicht een perfecte match voor de grauwe en meedogenloze wereld van Ghost Rider. En: negen seizoenen The Walking Dead is natuurlijk goed voor je vechtskills. Over The Walking Dead gesproken: de show gaat – ondanks teruglopende kijkcijfers – nog altijd als een speer. Reedus’ personage Daryl is nog altijd een badass en de zombieserie gaat er voorlopig niet mee kappen: er komt een tiende seizoen!

Geruchten

Neem het nieuws voorlopig met een korreltje zout. Het blijven tenslotte geruchten. We got this covered denkt het echter zeker te weten. Ook interessant: Disney/Marvel komt naast Blade en Ghost Rider ook met een R-rated versie van Deadpool! Logisch ook: nog deze maand is de deal tussen Marvel en FOX (waar Deadpool eerder onder viel) dan eindelijk rond!