Het tweede seizoen van de Marvel-serie Legion is nét van start gegaan in Amerika. De grote vraag is dus: wanneer kunnen de Nederlandse fans van de nieuwe reeks genieten? We hebben het antwoord voor je!

Article continues after the ad

Op donderdag 7 juni gaat Legion op FOX verder waar seizoen één stopte. Dat is een paar maandjes na de uitzending in Amerika, dus FOX gooit elke week een dubbele aflevering de beeldbuis op. De populaire serie, met onder andere Dan Stevens, Rachel Keller en Aubrey Plaza in de vaste cast, speelt zich af in het X-Men universum.

Legion vertelt het verhaal van Dave Haller (Dan Stevens), een man die denkt dat hij schizofreen is. Tot hij erachter komt dat hij misschien wel 's werelds machtigste mutant ooit is. Klinkt spannend en dat is het ook. Het eerste seizoen kreeg weer een enorme hoeveel Marvel-fans achter zich.

Aan het einde van seizoen één zagen we hoe David en zijn vrienden er in slaagden om een demon uit Davids lichaam te verdrijven. Die ontsnapt helaas en weet in het tweede seizoen een nieuwe gastheer te vinden. Hoe dat zich allemaal gaat ontwikkelen zie je dus vanaf donderdag 7 juni op FOX. Vanaf 21:00 uur staat er een dubbele aflevering op het programma.