Tom Hiddleston in Marvel-serie Loki van Disney+

Binnenkort verschijnt het eerste seizoen van Loki op Disney+. En de eerste trailer belooft alvast een oogstrelende combinatie van actie, sciencefiction en fantasy in de beste Marvel-traditie!

Tijdlijnen en dimensies

Komende zomer schittert Loki in zijn eigen Marvel-serie op Disney+. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De titelheld (of moeten we zeggen titelschurk?) moet noodgedwongen de krachten bundelen met de Time Variance Authority, een organisatie die alle tijdlijnen en dimensies binnen het Marvel-universum bewaakt. Maar de nogal bureaucratische werkwijze van de TVA botst al snel met de onberekenbare modus operandi van Loki.

Meestermanipulator

Afgaande op de trailer, ontbreekt het Marvel niet aan ambitie. Het eerste voorproefje belooft een episch superheldenavontuur dat nauwelijks onderdoet voor de MCU-blockbusters die de bioscoopstoelen vullen. Daarbij kan het natuurlijk geen kwaad dat Tom Hiddleston nog altijd zichtbaar plezier heeft in de rol van de meestermanipulator. De Britse acteur krijgt deze keer tegengas van droogkloot Owen Wilson (Wedding Crashers) als de autoritaire Mobius M. Mobius. Meer goed nieuws: het tweede seizoen van Loki is al in de maak.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:


Loki gaat op 11 juni in première bij Disney+. Lees hier alles wat we weten over deze gloednieuwe Marvel-serie.