Marvel Eternals

We maakten al eerder kennis met de veel te mysterieuze mini teaser-trailer van de film, maar vandaag dropte Marvel Studio's dan eindelijk een échte, dikke trailer voor hun nieuwe superhelden-epos Eternals!

7000 jaar

We kregen al eerder een teaser-trailer van twee minuten te zien. Deze trailer wordt ook wel de final trailer genoemd. De film gaat over de eeuwenoude superheldengroep Eternals en door de nieuwe trailer weten we dat we verschillende tijden gaan zien. Van de aankomst van de Eternals op aarde 7000 jaar geleden tot het heden, vijf jaar nadat Thanos met z’n vingertjes knipte. Speaking of which, in de trailer wordt onze brandende vraag beantwoordt: waar de f(...) waren de Eternals tijdens de Thanos-snap?

Sterrencast spelen buitenaardse helden

De film telt veel castleden en zoals gewoonlijk pakt Marvel uit met een aantal grote namen. In de hoofdrol zitten onder meer Salma Hayek, Richard Madden, Brian Tyree Henry, Angelina Jolie en nog veel meer. Chloé Zhao regisseert de film en ook zij is niet de minste! De regisseur heeft voor haar vorige film Nomadland een oscar gewonnen. Dat belooft wat goeds te worden!

Article continues after the ad

Wil je toch nog meer weten over de film? Dan ben je bij het juiste adres. Check hier alles wat je moeten weten over Eternals

Marvel Studio’s Eternals draait vanaf 3 november in de bioscopen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.