X-Men: The Last Stand

We knallen het weekend in met een héél spannend superheldengerucht: Marvel Studios zou werken aan een X-Men reboot genaamd The Mutants.

Article continues after the ad

Sinds Disney Fox overnam, mag Marvel Studios ook X-Men-personages in het MCU stoppen. Nu weten we al dat Deadpool 3  - net zo grof - binnen het MCU gaat vallen, maar hoe zit het met álle andere geweldige mutant-personages? Nou, volgens scoop-platform The Illuminerdi gaat MCU-opperbaas Kevin Feige de reboot-film The Mutants produceren!

X-Men in het MCU

Wolverine, Rogue, Magneto, Jean Grey, Cyclops, Beast en al die anderen die het scherm gaan delen met personages als Scarlet Witch, Thor en de Guardians of the Galaxy? Comicbook-gekkies doen het bij de gedachte alleen al in de broek! Volgens The Illuminerdi - een vrij betrouwbaar scoop-platform - komt de reboot-film er echt aan!

Hoe? Wat? Waar?

Eigenlijk is alles dat je hierboven leest ook meteen alle info die we hebben. Er is geen releasedate, laat staan verhaal-details. Het voelt hoe dan ook interessant. Want hoe gaat het MCU dat aanpakken? Er is binnen het universum met nog geen woord gerept over 'mutants', maar aan de andere kant: Evan Peters speelde Quicksilver in een aantal Fox-X-Men-films en die loopt nu opeens rond in WandaVision! Wellicht krijgen de andere personages - Michael Fassbenders Magneto? - ook de ruimte in deze nieuwe X-Men-film. Of... we krijgen een geheel nieuwe cast.

Voor nu moeten we het bij speculeren houden: Marvel Studios heeft nog niet gereageerd op dit juicy gerucht.