Spider-Man in de ruimte? Thor die een lift krijgt van Rocket Raccoon? Nog meer Teenage Groot? De nieuwe teaser voor Avengers: Infinity War heeft het allemaal!

Article continues after the ad

Oppermachtig

Eind april gaat Avengers: Infinity War in première, de superheldenfilm die alle andere superheldenfilms belooft te overschaduwen. Hopelijk in kwaliteit, dat moeten we nog even afwachten, maar zeker in kwantiteit! Al je favoriete Marvel-helden vechten in deze film zij aan zij tegen een gedeelde vijand: de oppermachtige superschurk Thanos. Hoe dat er precies uitziet zie je in deze geweldige tv-spot!

Intergalactische dreiging

Alle personages die de afgelopen jaren een rol van betekenis hebben gespeeld in het Marvel-universum komen voorbij in Avengers: Infinity War. Naast titelhelden The Avengers, zien we onder (veel) meer Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Black Panther en Doctor Strange in actie komen tegen de intergalactische dreiging. We kunnen niet wachten om te zien hoe al deze superhelden op elkaar zullen reageren. Zo belooft de ontmoeting tussen Thor, Rocket Raccoon en Teenage Groot nu al een komisch hoogtepunt te worden in de geschiedenis van het Marvel-universum!

Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de bioscoop!