Aanstaande vrijdag is het eerste seizoen van The Defenders eindelijk te zien op Netflix. De gloednieuwe trailer belooft een serie vol actie, humor en avontuur in de beste Marvel-traditie!

Article continues after the ad

Achterbuurten

De afgelopen twee jaar waren de Marvel-helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist allemaal te zien in hun eigen Netflix-serie. Wat ze gemeen hebben is dat deze superhelden opereren in de achterbuurten van New York en dat het niet bepaald teamplayers zijn. Maar binnenkort staan ze tegenover een dreiging die zo groot is, dat ze de krachten zullen moeten bundelen om hun stad van de ondergang te redden!

Elektra

In de trailer is te zien hoe de cynische helden tegen wil en dank moeten samenwerken. Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter en Finn Jones zullen weer in de huid kruipen van respectievelijk Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Ook zullen we bekende Marvel-personages als Elektra (Elodie Yung), Misty Knight (Simone Missick) en Stick (Scott Glenn) terugzien in The Defenders. De schurk wordt gespeeld door niemand minder dan Sigourney Weaver (Aliens, Ghostbusters). Op Twitter staat alvast een spoilervrij voorproefje van wat we kunnen verwachten van de nieuwste Netflix Original-serie.

Het eerste seizoen van The Defenders is vanaf vrijdag 18 augustus te zien op Netflix.