Met het intense superheldengeweld in de bioscopen - Avengers: Infinity War én Black Panther - kun je je haast niet voorstellen dat er op zeer korte termijn nog meer Marvel-avonturen op het witte doek verschijnen. Toch is het zo. Over zo'n twee weken verschijnt Deadpool 2 in de theaters en komende zomer kunnen we genieten van Ant-Man And The Wasp, waarvan de eerste echte trailer zojuíst is verschenen.

Article continues after the ad

Partner in crime

In de opvolger van Ant-Man (2015) krijgt Scott Lang (Paul Rudd) de schone taak om korte metten te maken met een nieuwe, mysterieuze vijand genaamd Ghost, die technologie gestolen heeft van Dr. Hank Pym (Michael Douglas). De trailer maakt duidelijk dat Ant-Man het bestrijden van het kwaad dit keer niet alleen af kan en dus wordt er hulp ingeschakeld. Z’n nieuwe partner in crime is Hope van Dyne a.k.a. The Wasp (Evangeline Lilly).

Groei- en krimpspektakel

Net als in het eerste deel wordt er volop gebruik gemaakt van het groeien en krimpen: van ‘formaatje insect’ tot ‘formaat monster’. Dit levert zowel spectaculaire, lollige en indrukwekkende beelden op, die doen geloven dat Ant-Man And The Wasp weer volle zalen gaat trekken komende zomer. 

Meer, meer, meer!

De film draait vanaf 18 juli in de Nederlandse bioscopen. Andere superheldenfilms die je het aankomende jaar op het witte doek kunt bewonderen zijn Venom (oktober), Aquaman (december), Hellboy (januari 2019), X-Men: Dark Phoenix (februari 2019), Captain Marvel (maart 2019), Shazam! (april 2019) een volgende Avengers-film (mei 2019). Can. Not. Wait.

Bekijk de kersverse trailer van Ant-Man And The Wasp in bovenstaande video.