Marvel-acteur Chadwick Boseman als Black Panther

Gisteren had het de 44e verjaardag van Chadwick Boseman moeten zijn. Om stil te staan bij dit bijzondere moment, bracht Marvel een ontroerend eerbetoon aan de veel te jong gestorven Black Panther-acteur.

Monument

Afgelopen zomer overleed Chadwick Boseman aan de gevolgen van darmkanker. Zijn dood schokte fans over de hele wereld. Het duurde dan ook niet lang voordat online de eerste eerbetonen aan deze Black Panther-acteur verschenen. Disney onthulde zelfs een monument ter ere van Boseman. Aan die lijst kan nu ook een ontroerend eerbetoon van Marvel Studios worden toegevoegd!


T'Challa

Gisteren maakte Marvel Studios bekend dat ze een nieuwe introductie hadden gemaakt voor Disney Plus-release van Black Panther. Hierin zijn de gebruikelijke beelden uit de Marvel-intro vervangen door fragmenten waarin Chadwick Boseman te zien is als T’Challa. De timing is geen toeval: gisteren was het 44 jaar geleden dat de geliefde acteur werd geboren.
 

Article continues after the ad


'Warm hart'

De hommage aan de Marvel-acteur werd op Twitter al aangekondigd door Robert Iger, de eindbaas van Disney: “Aan alle fans van Black Panther: kijk vanavond naar de film op Disney Plus, voor een bijzonder eerbetoon aan iemand die we altijd een warm hart zullen toedragen.”