Loki

Er werd al een tijdje gespeculeerd over een tweede seizoen van Loki, maar nu is het bevestigd! We kunnen nog wat langer genieten van The God of Mischief op Disney+!

Maak je geen zorgen: dit artikel behandelt géén spoilers voor de seizoensfinale van Loki.

Article continues after the ad

De ultraspannende seizoensfinale is vanaf vandaag te zien en zoals altijd is het belangrijk de serie niet meteen af te sluiten. In de post-credit scène verlost een stempel ons uit de onwetendheid. “Loki zal terugkeren in seizoen 2.” Na alle dolenthousiaste reacties kon het ook bijna niet anders.

 

 

Opnames seizoen 2

We moeten waarschijnlijk nog wel even wachten tot de tweede reeks uitkomt, maar de productie komt schijnbaar al snel weer op gang. De opnames zouden volgens Production Weekly in januari 2022 weer beginnen! Veel fans hadden de geruchten over seizoen 2 al als waarheid tot zich genomen: 


Waar gaat Loki seizoen 2 over?

Zoals gezegd gaan we hier niets spoilen over de finale van Loki, maar daardoor kunnen we ook moeilijk speculeren over wat we kunnen verwachten van het tweede seizoen. Wat we al wel kunnen zeggen? Nou, met de bevestiging van het tweede seizoen kunnen we in ieder geval zeggen dat de nieuwe afleveringen met stipt op één komen als het gaat om de meest geanticipeerde MCU-content op Disney+. Waar WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier naast veel lof ook de nodige 'meh'-reacties kregen, vooral na de finales van de twee series, gaat Loki onder critici en 'normale' kijkers héél steady. Dit is veruit de beste MCU-serie uit de drie; daar is iedereen het wel over eens.

Loki seizoen 2 heeft nog geen releasedate.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.