Vorig jaar werd met veel bravoure Bad Boys 3, Bad Boys for Life aangekondigd. Toch is het volgens acteur Martin Lawrence niet heel waarschijnlijk dat het feestje doorgaat.

Article continues after the ad

‘Het gaat niet gebeuren’

Eerder gooide regisseur Joe Carnahan de handdoek al in de ring en een paar maanden geleden duvelde Sony de film ook van hun release-rooster. “Ik denk niet dat [de film] er nog komt na alles wat er is gebeurd”, aldus Lawrence. “Will (Smith, red.) is bezig met een andere film en ik denk gewoon niet dat het gaat gebeuren.”

Bad Boys 3

De geruchtenmolen rondom Bad Boys 3 wordt al jaren draaiende gehouden. Dan wel door de fans, dan wel door de studio. Al jaren wordt er gepraat over een derde film, maar tot dusver komt er weinig van de grond en het lijkt erop dat de franchise gaat bezwijken onder de recentelijk geincasseerde klappen.

Dode mus

Dus we zijn blij gemaakt met een dode mus? Dat is nog even de vraag. Het project kan namelijk nog gereanimeerd worden als het aan Lawrence ligt. “Als ze het willen, ben ik er klaar voor, maar ik heb er geen controle over. Dat is aan de studio.” Fingers crossed!