Nummer 1-dj Martin Garrix is toegevoegd aan de groeiende lijst met namen die optreden tijdens één van de grootste muziekevenementen ter wereld: de MTV Europe Music Awards! En hij is niet de enige.

Article continues after the ad

"Ik vind het zo leuk om weer deel uit te maken van de MTV EMA: één van m'n favoriete feestjes in het jaar, voor een avond vol muziek en magie in mijn thuisland", aldus Martin Garrix. De 20-jarige dj, die eigenlijk Martijn Gerritsen heet, werd vorige week uitgeroepen tot nummer 1-DJ van de wereld in de DJ Mag top 100.

Afrojack

Afrojack is de tweede Nederlander die op het podium verschijnt. De twee Nederlandse dj's waren er vorig jaar ook al bij in Milaan. Ze maken allebei ook kans om met een internationale muziekprijs naar huis te gaan. Zowel Afrojack als Martin Garrix is genomineerd in de categorie Best Electronic.

"Ik kijk ernaar uit om dit jaar in mijn thuisland op te treden bij de EMA", zegt Afrojack. "Ik heb iets speciaals voorbereid voor deze avond en ik kan niet wachten om de fans dit te laten zien."

Live

Eerder werden al de namen van Bruno Mars, OneRepublic, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larrson bekendgemaakt. Zangeres Bebe Rexha presenteert de show. 

Dit jaar vinden de MTV EMA plaats op 6 november in Ahoy Rotterdam. Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen, dan is het muziekspektakel is live te volgen op MTV!