Martijn Krabbé in Kopen Zonder Kijken

Het einde van dit seizoen Kopen Zonder Kijken is helaas alweer in zicht. Gelukkig laat Martijn Krabbé ons weten dat er nog twee seizoenen van het tv-programma op stapel staan. Die worden echter wel een tikkie anders dan we gewend zijn!

Kritiek op stellen in Kopen Zonder Kijken

Alhoewel veel kijkers smullen van de heerlijke huizenclichés in Kopen Zonder Kijken, krijgt de show ook forse kritiek, bijvoorbeeld over het feit dat de deelnemende koppels allemaal nogal op elkaar lijken... Presentator Martijn Krabbé liet meteen weten zich in de kritiek te kunnen vinden. En vandaag belooft hij in de toekomst daadwerkelijk daad bij woord te voegen!

 

Article continues after the ad

 

2 nieuwe seizoenen Kopen Zonder Kijken

Martijn vertelt RTL Boulevard over de toekomst van Kopen Zonder Kijken. De presentator brengt goed nieuws: het tv-programma wordt namelijk sowieso verlengd met twee seizoenen – hopelijk inclusief de immer uitgesproken bouwkundige Bob! In die nieuwe afleveringen wil Martijn de boel echter wel een klein beetje opschudden. Hij is namelijk op zoek naar mensen die eens “een ander soort huis willen” en “net iets avontuurlijker in het leven staan”. De hoop is dat we daardoor “verbouwingen te zien krijgen, die heel anders zijn”.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.