De Battles, The Voice of Holland 2021, Martijn Krabbe

Terwijl de spannende finale van The Voice Kids nog in volle gang is, werken de makers achter de schermen alweer aan een nieuw seizoen van The Voice of Holland! Uiteraard is presentator Martijn Krabbé daar ook bij betrokken. Hij klinkt alleen niet zo positief over de toekomst van het programma…

'The Voice kost ieder jaar meer moeite'

Martijn Krabbé is alweer druk bezig met het nieuwe seizoen van The Voice of Holland, dat na de zomer weer op tv komt. Het is geen geheim dat de hype rondom het programma inmiddels wel een klein beetje weg is… Dat weet ook Martijn, die het programma in RTL Boulevardeen probleemkindje” noemt. “The Voice is het hoogste niveau en om dat niveau te handhaven, kost ieder jaar meer moeite. Je bent afhankelijk van het kapitaal van het programma – de talenten – en de sfeer. The Voice vindt de weg naar boven echter wel weer.

Rellende coaches en gebrek aan talent

Uitgesproken mediadeskundige Rob Goossens vindt dat nogal een uitspraak van Martijn. “Het programma is best nog wel een hit op de vrijdagavond. Maar er is zeker wel wat aan de hand. Je hebt natuurlijk de ruzies tussen de coaches, met Lil’ Kleine als absoluut dieptepunt. En we hebben niet meer echt talent zien doorbreken.” Rob heeft “respect” voor het feit dat Martijn zich uitspreekt over de problemen. “Misschien is ie wel op tijd door te roepen dat er nu iets mis is.

Article continues after the ad

Maar eerst: de finale van The Voice Kids

Voordat we meer zien/horen over het nieuwe seizoen van The Voice of Holland, is het eerst tijd voor de grote finale van The Voice Kids. Martijn is enorm blij met nieuwbakken coach Snelle. Hij vertelt dat hij het programma “een boost” heeft gegeven. “Liefde, vertrouwen, aandacht, dat heeft zoveel uitgemaakt in energie. Hij heeft het programma zo’n nieuwe impuls gegeven.

Misschien is er nog wel een stoel vrij voor Snelle bij The Voice of Holland?

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.