Comedians Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol gaan deze zomer voor Comedy Central het land in om typisch Nederlandse subculturen te roasten. En daarbij wordt niemand gespaard!

Article continues after the ad

Gabbers

Na de roasts van Gordon en Giel Beelen, nemen de roasters van Comedy Central nu ook doorsnee Nederlanders op de hak. Hoewel, doorsnee… In dit programma gaan roastmasters Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol op bezoek bij verschillende subculturen om hun slachtoffers op de hak te nemen. Zo zal het trio onder meer motorclubs, gabbers, het Gooi en kampeerders op komische wijze aan het spit rijgen!

Gabbers

Comedian Martijn Koning trekt naar Volendam om de palingsound te ontdekken. Daarnaast verblijft hij op een woonwagenkamp en brengt hij de dag door met eenzame bejaarden. Voormalig Expeditie Robinson-kandidate Soundos maakt een politiek uitstapje bij de liberale politieke jongerenorganisatie JOVD. Ook drinkt ze wijntjes in het Gooi, rijdt ze mee met een motorclub en hakt ze erop los met gabbers.

Ten slotte reist cabaretier Martijn Kardol af naar de camping om kampeerders het vuur aan de schenen te leggen. De ervaringen van het komische trio vormen de inspiratie voor een niets en niemand ontziende roast!

De Roast-specials zijn vanaf 30 juli om 21.30 uur te zien bij Comedy Central!